Het Rijexamen examentraining

Een topper: HET RIJEXAMEN, examentraining. Haal méér uit je rijexamen!

Na een goede rijopleiding hoort een goede examentraining te volgen! Een extraatje in de vorm van examentraining is een prima afsluiting van uw werk! Goed leren autorijden is één, de kanditaat goed examen laten doen is een andere zaak! Om goed voorbereid naar het examen toe te leven hebben we ruim aandacht aan besteed aan een goede examentraining. Nooit meer een opmerking van een gezakte kandidaat: “Als ik dit van te voren geweten had, dan…..”. Dit boekje behandelt niet meer hoe er gereden moet worden. Techniek, strategie en houding in het verkeer heeft u de kandidaat al tijdens het lessen geleerd. Dit  boekje  behandelt o.a. hoe om te gaan met faalangst, examenzenuwen en fouten tijdens de rit. Het geeft aan hoe er beoordeeld wordt, het beantwoordt de meest gestelde vragen en geeft heel veel nuttige tips. 

De kandidaat krijgt informatie over het rijexamen vaak tijdens de rijopleiding in stukjes en beetjes aangeboden. In dit boekje staat alles bij elkaar. Zo kan de kandidaat niets vergeten en wordt de kandidaat ook gestimuleert aandachtpunten aan te geven om extra op te oefenen. "Is mij nooit verteld" gaat niet meer op: alle benodigde informatie staat in het boekje, de leerling heeft eigen verantwoordelijkheid om het door te lezen.

Voor wie?
Dit korte, bondige boekje is geschikt voor alle kandidaten, ook de zogenaamde "doenders" (zie Kolb test). Heeft de leerling al een praktijkbegeleiding voor rijbewijs B, dan hoeft u dit boekje niet extra aan te bieden, de inhoud van dit boekje is namelijk ook opgenomen in onze praktijkbegeleiding.

Eigen rijschoolcover
Daarnaast kan het boekje voorzien worden van uw eigen rijschoolcover waardoor het een prima reclame item wordt voor UW rijschool! Een boekje ouderwets? Marketeers vinden van niet, hoor! Het blijft op tafel liggen en is zichtbaar voor het thuisfront, vrienden en familie. Boekjes over de rijopleiding hebben een aantrekkingskracht op iedereen. Met dit boekje zet u uw rijschool zichtbaar en professioneel in de belangstelling. Leg er maar eens eentje op tafel tijdens een verjaardag en kijk maar eens wat er gebeurt....

Hoe kunt u dit boekje aanbieden?
Voor de verkoop, als leuk cadeautje of als onderdeel van een pakket!
Het moment om dit boekje aan te bieden? Bij aanvraag van het praktijkexamen, of op 3/4 van een spoedcursus. De leerling is dan meestal al wat verder gevorderd en is zelf in staat om aandachtspunten aan te geven waar nog extra op geoefend kan worden.

Verbeterde tweede druk:
- inhoud: compact, to the point, 32 pagina's op luxe silk papier
- verbeterde vormgeving

 

 

 

 

#s3gt_translate_tooltip_mini { display: none !important; }