Producten met eigen rijschoolcover

 

Wij leveren diverse producten met eigen rijschoolcover.

Een product in uw eigen rijschoolstijl is een prima reclame voor uw rijschool. Een boek ouderwets? Marketeers zijn het daar niet mee eens. Een een product met uw eigen cover als een uitstekende reclame voor UW rijschool. Apps verdwijnen op de tablet van zoon of dochter en zijn niet meer zichtbaar, een boek in UW rijschoolstijl ligt op tafel en is zichtbaar en bereikbaar voor iedereen die het wil lezen. Met UW rijschoolgegevens erop of helemaal in uw rijschoolstijl.

Onze boekjes op A5 formaat zijn al beschikbaar met eigen rijschoolcover en een groot succes. Zij zijn altijd binnen enkele werkdagen leverbaar. We hebben al heel vaak de vraag gehad, of ons grote praktijkboek ook met eigen cover geleverd kon worden. Tot nu toe was jet antwoord: nee....... Een binnenwerk "inhangen" in een omslag is werk dat door professionals gedaan moet worden en dat laten we liever aan vakspecialisten over. Bij onze nieuwe drukker hebben we meer mogelijkheden dus bij deze: op verzoek van velen gaat onze derde druk leverbaar worden in eigen rijschoolcover.

Praktijkboek voor Rijbewijs B met eigen rijschoolcover!
We verwachten dat de derde druk tussen september en oktober van de pers rolt.
U kunt zich vanaf 1-6-2014 t/m 1-8-2014 inschrijven voor de presale met 10% korting. Uw boeken met eigen cover worden meegeleverd bij het uitkomen van de derde druk. Orders clusteren betekent voor ons en voor u: goedkoper inkopen en dus lagere prijzen. Een stukje van het voordeel voor u en een stukje van het voordeel voor ons. Worden we allebei beter van.

U kunt het praktijkboek bestellen in twee uitvoeringen:
-met gewone cover
-met uitklapbare flap. U kunt de binnenzijde van de flap laten bedrukken.

Levertijd: we zijn afhankelijk van onze drukker. we zetten in tussen september en oktober.

Hoe gaat het met het ontwerp?
U kunt zelf (laten) ontwerpen. De titel Praktijkbegeleiding Rijbewijs B, de subtitel Zo leer je autorijden  en de tekst een uitgave van Taal van de Weg verplicht te plaatsen. De rest van de cover? It's all yours! U ontvangt de maten  en de rugdikte van de cover van ons.
Wij kunnen de cover ontwerpen en bieden u het ontwerp ter beoordeling aan. Na uw goedkeuring (al dan niet na correcties) bieden we de cover bij de drukker aan.

De kosten:
De meerkosten zijn de kosten die de drukker ons doorberekent. We maken hierop geen winst. Voor prijsopgave klik hier

 

A5 boekjes met eigen omslag
Deze boekjes zijn al geruime tijd en tot ieders tevredenheid leverbaar met eigen rijschoolcover.

Eigen rijschoolcover / cover met rijschoollogo en contactgegevens op de achterzijde
De mogelijkheden:
- leverbaar met Taal van de Weg cover voorzien van eigen logo (minimum afname 10 stuks) 
- leverbaar met geheel eigen rijschoolcover (minimum afname 20 stuks)

Hoe gaat het met het ontwerp?
U kunt zelf (laten) ontwerpen of wij ontwerpen voor u.
Aan te leveren ontwerp: PDF file op A4 formaat.

 

Aan te leveren gegevens bij ontwerp van de omslag
Mail ons uw logo en contactgegevens. Wij ontwerpen uw cover en mailen deze ter beoordeling. Wanneer u tevreden bent over het ontwerp mailt u ons terug. Wij sturen het ontwerp vervolgens naar de drukker.

 

Bedrukken binnenzijde van de omslag
Tegen geringe meerkosten kunt de binnenzijde van uw eigen rijschoolcover laten bedrukken met reclames / rijschooltarieven / acties rijschool plaatsen. Het aantal advertenties maakt niet uit.
De cover kan aan de binnenzijde bedrukt worden. U heeft beschikking over 2x een a5 pagina.(= 1 afdruk op a4 formaat). of 2x een B5 pagina. U bestelt het bedrukken van de binnenzijde tegelijk met uw boeken / boekjes  binnenzijde cover bedrukken.  (Het te bestellen aantal = het aantal boekjes). Voor het aanleveren van de bestanden: zie praktijkboek en A5 boekejs met eigen omslag.

#s3gt_translate_tooltip_mini { display: none !important; }