Informatie rijscholen

Geachte rijschoolhoud(st)er,

Op bijgaande pagina's vindt u informatie speciaal voor rijscholen. Onze website heeft gedeeltes die alleen toegankelijk zijn voor rijschoolhoud(st)ers nadat ze zich (vrijblijvend) geregistreerd en ingelogd hebben.

Na inloggen:
- heeft u via de grijze kolom in het hoofdmenu toegang tot extra informatie: er worden extra menu buttons zichtbaar.
    - een volledig (te downloaden) prijsoverzicht van al onze producten: klik hier
    - Aanvullende informatie voor rijscholen
- worden in de webshop automatisch de prijzen geldend voor rijscholen berekend, u betaalt als rijschoolhouder dus minder voor onze producten
    - worden automatisch de prijzen doorberekend geldend voor uw klantengroep.
- kunt u de kolbtest en 2toDrive flyer gratis downloaden uit onze webshop
- Krijgt u bij de producten extra informatie speciaal voor rijscholen
- wordt toegekende korting wegens het lidmaatschap van een bij ons bekend belangenvereniging / partnerschap van Taal van de Weg  doorberekend.

Hoe kunt u zich registreren?
U kunt zich  vrijblijvend registreren met uw CBR nummer en uw rijschoolgegevens. 

- klik in de grijze kolom op registreer.
- vul de klantgegevens en de gegevens van uw rijschool in. De velden met * zijn verplicht
- Klik op registreren
- U ontvangt op het door u emailadres een mail met een activatielink. Activeer uw account door de link aan te klikken.
 Heeft u vanwege het lidmaatschap van een belangenorganisatie of partnerschap met Taal van de Weg recht op korting? Meld dit bij uw eerste bestelling. Wij brengen dan uw account onder in een Gold, Silver of wholesale level.  De voor u geldende korting wordt dan bij de volgende bestelling(en) automatisch doorberekend en is zichtbaar op uw factuur. Geen gedoe meer met kortingskodes die u kunt vergeten!


 • Hoe kunt u bestellen?
 • - Telefonisch: 06-21263278 / 070-2158548
 • - Per email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of gebruik het contactformulier op deze website
 • - Direct via onze webshop
 • Neemt u gerust contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. wanneer het registreren of het bestellen niet lukt, of wanneer u zelfstandig instructeur bent zonder eigen CBR nummer. Wij kunnen u op uw verzoek registreren (u ontvangt uw inloggegevens dan per email) en/of uw bestelling voor u plaatsen.

 

Hoe kunt u uw bestelling betalen?
-direct via Ideal
-per factuur binnen 14 dagen na levering. Wij sturen de factuur mee met uw bestelling.

- Een hogere oplage = minder kosten! Iedereen deelt zo mee in het feest!
- Spreiding van de werkzaamheden, we kunnen de levertijden kort houden zoals u van ons gewend bent

Overzicht producten voor rijscholen

 1. Praktijkbegeleiding voor rijbewijs B in boekvorm
 2. Praktijkbegeleiding voor rijbewijs B in boekvorm, vanaf mei/juni met eigen rijschoolcover mogelijk (minimale afname 100 stuks)
 3. Praktijkbegeleiding voor rijbewijs B op USB weaver rijbewijscreditcard met interactieve index, in eigen rijschoolstijl
 4. Boekje Het Rijexamen examentraining, met cover in eigen rijschoolstijl mogelijk
 5. Jaarlicentie Het Rijexamen examentraining in eigen rijschoolstijl
 6. Boekje 2toDrive, daar komen we samen wel uit! (Boekje voor de coach), in eigen rijschoolstijl mogelijk
 7. Powerpoint presentatie 2toDrive voor coaching cursus in eigen rijschoolstijl
 8. Gratis 2toDrive informatiefolder in eigen rijschoolstijl
 9. Boekje Rijden op de Snelweg, met cover in eigen rijschoolstijl
 10. Boekje Rijden onder Bijzondere Omstandigheden
 11. Gratis Kolbtest download PDF vragenformulier + evaluatie

Wilt u een prijsoverzicht? registreer u vrijblijvend en log in!

Gratis download Kolb test

De Kolbtest: een middel om klantgericht les te geven!
De ene leerling is de andere niet. De een leert beter door te doen, de ander met voorbereiding, naslag en achtergrondkennis. Hoe kun je nu als rijschoolhouder weten met wat voor leerling je te maken hebt? Welk lesmateriaal kun je aanbieden aan welke leerling? Als rijschool kun je je profileren als klantgericht en serieus door bij een in-take 5 minuten te besteden aan een Kolb test. Laat de leerling de negen vragen van de Kolb test beantwoorden en tel de punten op. Het is dan direct duidelijk welke leerstijl de leerling heeft.
De leerling zal ervaren dat de rijschool serieus het haar leerlingen omgaat en persoonlijke aandacht geeft.

Klik hier voor een download van de Kolb test

Klik hier voor een download van de evaluatie van de kolbtest en aanvullende informatie.

Gratis 2toDrive folder

Ontvang gratis de PDF file van de 2toDrive folder met uw eigen rijschoollogo en contactgegevens. Deze actie loopt nog steeds! Klik hier voor de PDF file van de flyer. Mail ons uw logo en contactgegevens en u ontvangt binnen 1 tot 2 werkdagen de PDF van uw flyer retour. U ontvangt binnen twee werkdagen de folder met uw contactgegevens terug in uw eigen rijschool-huisstijl!

 

 

 

Rijden op de snelweg

Een groot deel van de leerlingen is bang voor de snelweg. Als ondersteuning voor deze leerlingen hebben wij dit boekje uitgebracht. Als rode draad loopt het opbouwen van zelfvertrouwen en het zelf in de hand hebben van veiligheid door het boekje. De volgende punten komen aan de orde: - De oorzaken van snelwegangst - Beheersing van de juiste kijktechnieken - De functie en het gebruik van de diverse wegvakken - Het aanleren van een veilige, defensieve rijstijl - Problemen voorkómen en oplossen - Fouten van anderen afvangen - Tips, strategie en achtergrondinformatie Met de juiste techniek, een stukje achtergrondkennis en de juiste instelling kan de leerling een stuk verder komen en met vertrouwen het examen tegemoet gaan!

Rijden onder bijzondere omstandigheden

Weet waar je mee bezig bent! Helaas lukt het tijdens de rijopleiding niet altijd om onder alle extreme (weers)omstandigheden te lessen. Rijden onder bijzondere omstandigheden doe je niet alleen in de winter. Wanneer je rekening houdt met je eigen beperkingen, de beperkingen van een ander, de mogelijkheden en onmogelijkheden van de auto is de kans op ongevallen en schade een stuk kleiner!

Korting bij Taal van de Weg en partner worden

SRB/VRB leden genieten bij ons krijgen met hun bij de SRB op te vragen kortingskode 15% korting  op hun bestellingen. Wij worden geconfronteerd met de vraag: Kan ik niet in aanmerking komen voor een korting? Natuurlijk kan dat, en wel heel eenvoudig. Hoe wordt u partner? Door bij uw eerstvolgende bestelling aan te geven dat u hiervoor in aanmerking wil komen. U wordt dan automatisch partner van Taal van de Weg en wij wijzen de gold level status aan uw account toe. Uw partnership-korting wordt dan direct verrekend in de productprijzen.

 

#s3gt_translate_tooltip_mini { display: none !important; }